Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «نوربخش حاتمی» افزود: طرح جهش تولید در دیمزارها از جهات مختلف برای زراعت کرمانشاه اهمیت دارد لذا با اولویت در استان پیگیری می‌شود.

وی اظهار داشت: نتایج طرح جهش تولید در دیمزارها که همان ارتقای تولیدات در دیمزارهاست بایستی در سفره مردم دیده شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شهرستان‌ها، مدیران به عنوان نماینده سازمان پیگیر جدی اجرای اقدامات طرح هستند، گفت: لازم است مدیران گزارش های پیشرفت اجرای طرح را روزانه اطلاع رسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: در منطقه ای از کشور قرار داریم که عمده اراضی ما دیم است، لذا طرح را با کارشناسان علمی و خبره و با توانایی بالا پیش می‌بریم.

حاتمی تاکید کرد: با توجه به خشکسالی ها، شرایط بارندگی اخیر نشان داد بایستی اقداماتی را برای مقابله با خشکسالی داشته باشیم و برنامه سازمان این است که در طرح جهش تولید در دیمزارها داریم کشاورزان زیرپوشش طرح از بیمه بسیار ارزان منتفع شوند.

وی، ارایه نهاده های یارانه دار به کشاورزان زیرپوشش طرح را از مزایای طرح برشمرد که بسیار مورد استقبال زارعین قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، براساس تفاهم نامه‌ای که بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده و با برنامه ریزی صورت گرفته ۱۷۶ هزار هکتار دیم زارهای کرمانشاه زیرحمایت‌های این تفاهم نامه با رعایت اصول به زراعی و به نژادی و بیمه به افزایش تولید خواهند رسید.

در این طرح با حمایت‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یارانه‌ای برای تهیه کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به دیم کاران پرداخت می‌شود.

یکی از نکات مثبت طرح، بیمه ویژه‌ای است که برای آن در نظر گرفته شده است، در این طرح محصولات گندم، جو، نخود و علوفه توسط صندوق بیمه بانک کشاورزی با پرداخت مبلغ ۹ هزار و ۱۰۰ تومان توسط کشاورران دیم کار به ازای هر هکتار بیمه می‌شوند، هزینه واقعی حق بیمه ۳۵ هزار و ۱۰۰ تومان است که با حمایت‌های مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، به ۹ هزار و ۱۰۰ تومان کاهش داده شده است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مساحت دارای ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ که عمده آن دیم است.
در استان کرمانشاه سالانه بیش از چهار میلیون و ۱۴۹ هزار تن تولیدات زراعی و ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی تولید می شود.  

برچسب‌ها ستاد اجرایی فرمان حضرت امام جهش تولید کشاورزی اراضی کشاورزی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام جهش تولید کشاورزی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام جهش تولید کشاورزی اراضی کشاورزی کرمانشاه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام طرح جهش تولید در دیمزارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۴۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • حب به اهل بیت موجب تقریب است
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد