Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا؛ «شهریار قاسمی» در جلسه ستاد جهش تولید در دیمزارها با حضور  مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در سرسرای اجتماعات این سازمان، افزود: عمده اراضی قابل کشت در استان دیمزار است و با توجه به منابع خاک حاصلخیز و کشاورزان پیشرو ظرفیت بالایی برای جهش تولید دارد.

وی با اشاره به اینکه طرح جهش تولید در دیمزارها در اولویت برنامه‌های اصلی سازمان قرار دارد، گفت: کرمانشاه از استان‌های پیشرو در طرح جهش تولید است و همین امر نشان از اهمیت و توجه کشاورزان دیمکار به اجرای طرح می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی در ادامه با بیان اینکه به طور جدی طرح جهش تولید در دیمزارها دنبال می شود، تصریح کرد: اقدامات لازم در راستای کشت اصولی دیم در طرح جهش تولید انجام گرفته است.

وی سپس به بیان اقدامات در راستای طرح جهش تولید پرداخت و خاطرنشان کرد: در راستای طرح جهش تولید اقدامات خوبی شامل ۱۱جلسه برنامه ریزی ستادی، ابلاغ دستورالعمل کشت، تشکیل ستاد بیمه، تامین تسهیلات برای خرید ادوات، و اقدامات ترویجی، اجرای سایت های تحقیقاتی و اجرای کشت قراردادی انجام شده است.

وی سپس با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۳۲ هزار هکتار از اراضی دیم تاکنون گفت: از این سطح بیش از ۱۰۵هزار هکتار بیمه شده که آمار قابل دفاعی است.

کرمانشاه یکی از قطب های تولید گندم در کشور است

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نیز در این جلسه گفت: هدف از حضور در استان پیگیری روند اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها و بازدید و بررسی از وضعیت مزارع گندم است تا از نزدیک با مسائل و مشکلات پیشرو این دو دستور کار آشنا شویم و در جهت رفع موانع تصمیمات لازم اتخاذ نمائیم.

«سهراب سهرابی» خاطرنشان کرد: در طرح جهش تولید در دیمزارها که ۲میلیون و ۶۰۰هزار هکتار از اراضی دیم کشور تحت پوشش طرح هستند شامل مزارع گندم، جو، نخود و دانه های روغنی است.

وی استان کرمانشاه را یکی از ۱۵ استان در طرح جهش تولید دیمزارها معرفی کرد و افزود: خوشبختانه بر اساس گزارشی که ریاست سازمان ارائه نمود استان کرمانشاه در اجرای طرح و پوشش بیمه محصولات پیشرو بوده است.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی سپس به توسعه کشاورزی قراردادی پرداخت و گفت: در برنامه داریم ارائه بذر، کود و سموم و حمایت‌ها در قالب کشاورزی قراردادی قرار بگیرد تا کشاورزان به این سمت سوق پیدا کنند.

سهرابی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر کاشت محصولات زراعی به اتمام رسیده و در مرحله داشت هستیم، گفت: بایستی در مرحله داشت به مدیریت آفات، بیماریها و مبارزه با علفهای هرز توجه شود.

وی همچنین به تاثیر تغذیه گیاهی بر تولید اشاره داشت و تصریح کرد: توصیه می شود مصرف کودهای شیمیایی همچون اوره، ریزمغزیها و محلول پاشی با استفاده از ظرفیت کارشناسان انجام بگیرد.

کرمانشاه قطب کشاورزی غرب کشور

به گزارش ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش‌های مهم این استان مرزی و چهارفصل است که با تولید بیش از چهار میلیون و ۵۷۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین می‌کند.

کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استان‌های مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب می‌شود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده کرد.

از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می‌کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها رونق تولید جهش تولید کشاورزی کرمانشاه پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید وزارت جهاد کشاورزی سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رونق تولید جهش تولید کشاورزی کرمانشاه طرح جهش تولید در دیمزارها وزارت جهاد کشاورزی طرح جهش تولید استان کرمانشاه هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه امسال در ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند ۷ نوع گیاه دارویی کشت شده است، پیش بینی کرد: امسال برای اولین بار بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت شود.

توکل آبشناس افزود: همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش بینی می‌شود، بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم آب بر، امسال برای نخستین بار، برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان