Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار حسنی مقدم امروز شنبه در جلسه طرح «جهش تولید در دیمزارهای لرستان» اظهار داشت: تاکنون ۱۴۰ هزار هکتار معادل ۶۰ درصد از اراضی کشاورزی استان در طرح «جهش تولید در دیمزارها» به‌صورت حفاظتی کشت شده است.

وی افزود: در سال جاری ۲۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان لرستان در طرح «جهش تولید در دیمزارها» به صورت حفاظتی کشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه سطح زیر کشت کشاورزی حفاظتی دنیا حدود ۱۱ درصد است گفت: این در حالی است که در لرستان تاکنون ۱۸ درصد اراضی به صورت کشاورزی حفاظتی کشت شده است.

حسنی مقدم گفت: با محقق شدن کل تعهدات «جهش تولید در دیمزارها» یعنی کشت ۲۳۵ هزار هکتار، به میانگین ۳۱ درصد کشاورزی حفاظتی خواهیم رسید که این مقدار سه برابر میانگین جهانی است.

وی ادامه داد: ۴۰ درصد اراضی باقیمانده به کشت غلات و حبوبات به خصوص نخود و عدس اختصاص پیدا می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه تعداد هزار و چهار روستا و ۱۹ هزار و ۸۹۴ کشاورز تاکنون تحت پوشش طرح «جهش تولید در دیمزارها» قرار گرفته اند، تصریح کرد: تنها ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار از این اراضی بیمه شده است و ضروری است کشاورزان نسبت به بیمه کردن اراضی کشت شده اقدام کنند.

حسنی مقدم بیان کرد: تا کنون ۵۲ تن کود بذر مال بین کشاورزان توزیع و ۱۱ هزار و ۱۱۲ تن بذر گندم، جو و نخود بذر مال شده است.

وی گفت: یکی از نکات بسیار مثبت طرح این است که ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت کشت مستقیم انجام شده است.

کد خبر 5384075

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لرستان محصولات کشاورزی ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه بارش برف آمار کرونا کرمانشاه گرگان قاسم سلیمانی شب یلدا آتش سوزی واکسن کرونا بارش باران تبریز سانحه تصادف جهش تولید در دیمزارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اتخاذ سیاست‌های راهبردی، کشت مکانیزه در ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از اراضی شالیزار‌ی انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی رییس گفت: تاکنون 190 هزار و 860 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار شد و 183 هزار و 515 هزار هکتار هم خزانه گیری شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون کشت برنج در 67 هزار و 271 هکتار مزارع شالیزاری استان  انجام شده است، تصریح کرد: 47 هزار و 756 هکتار از اراضی شالیزار‌ی به صورت مکانیزه کشت شده و مابقی به روش سنتی زیر کشت و کار رفت.

وی افزود: 60 هزار و 755 هکتار از مزارع شالیزاری زیر کشت ارقام محلی است و 6 هزار و 516 هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تاکنون 290 تن بذر برنج و 24 هزار و 876 تن کود کشاورزی میان شالیکاران توزیع شده و 158 مورد آزمون خاک انجام شده است.

 مومنی خاطرنشان کرد: 178 بانک نشاء برنج در استان هم در حال فعالیت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان 256 میلیون مترمکعب و ذخیره آب در آببندان‌ها 340 میلیون مترمکعب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین