Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از تخصیص ۳۶۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض این ستاد برای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور خبر داد و گفت: اجرای این طرح موجب جهش اقتصادی و افزایش درآمد کشاورزان می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، «عارف نوروزی» روز سه‌شنبه در حاشیه شصت و دومین جلسه ستاد ملی طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور و رونمایی از اساسنامه صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیمزارها در جمع خبرنگاران افزود: در نظر داریم برای سال آینده نیز مبلغ ۵۶۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای توسعه  این بخش اختصاص بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، سال گذشته نیز در اجرای آزمایشی طرح جهش تولید دیمزارهای کشور مبلغ  ۱۳۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض اختصاص داده شد که با موفقیت همراه بود.

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهار داشت: این ستاد در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، توانمندسازی اقتصادی مناطق روستایی و  دورافتاده کشور و در  عین حال کمک به حفظ استقلال اقتصادی و حفظ کشور از تکانه‌های بیرونی این طرح تولید ملی دیم را با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی از دو سال گذشته شروع کرده است.

تحقق کشت در سطح ۲.۵ میلیون هکتار دیمزار

نوروزی تصریح کرد: از زمان آغاز اجرای طرح تاکنون از ۲.۶ میلیون هکتار برنامه هدف‌گذاری شده تاکنون ۲.۵ میلیون هکتار دیمزار زیرکشت قرار گرفته است و تلاش داریم تا دو ماه آینده ۱۰۰ هکتار باقیمانده زیرکشت برود که در سال‌های آینده این رقم افزایش می‌یابد.

یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی از محل افزایش تولیدات دیم

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: با افزایش تولیداتی که از توسعه کشت دیمزارها اتفاق می‌افتد سالانه یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: همچنین در پی اجرای این طرح علاوه بر توانمندسازی کشاورزان، درآمد آنان افزایش می‌یابد و موجب اشتغال‌زایی می‌شود.

نوروزی افزود: در اجرای این طرح قرار است از ظرفیت‌های آموزشی، ترویجی، ماشین‌آلات استفاده شود که این اقدامات جهش اقتصادی مناسب در این حوزه را در پی خواهد داشت.

وی درباره کاهش بارندگی‌ها در کشور و تحت تاثیر قرارگرفتن اراضی دیم اظهار داشت: با توجه به اینکه مراکز علمی و تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی در این عرصه ورود کرده‌اند بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد و با هشدارهای اعلامی،  ما از ورود به عرصه‌هایی که دارای ریسک است خودداری کنیم در عین حال در فضاهایی سرمایه‌گذاری خواهد شد که نتیجه مطلوبی داشته باشد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، کالای اساسی ، امنیت غذایی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کالای اساسی امنیت غذایی میلیارد تومان کمک بلاعوض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت:اتاق ایران برنامه های متنوعی برای افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با چین دارد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم صمد حسن‌زاده عصر امروز در همایش ایران و چین همزمان با برگزاری ششمین همایش توانمندی‌های ایران (ایران اکسپو 2024)، اظهار داشت: اتاق ایران در بیشتر زمینه‌های فناوری معدنی و تجاری، نفت و گاز، تجهیزات پزشکی و محصولات دانش بنیان، فولاد و خدمات فنی و مهندسی، حوزه گردشگری و سایر موارد آماده همکاری بیشتر بین دو کشور است.

وی افزود: برنامه اتاق ایران برای توسعه تجاری بین دو کشور ایران و چین و تسهیل در صادرات با افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با راهکارهای متنوع است، ضمن اینکه حضور هیات‌های تجاری برای اجرای قراردادهای مشارکتی و رفع برخی موانع تعرفه‌ای و استاندارد کالاها و ضمانت‌های تجاری در دو کشور صورت گرفته است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه اتاق بازرگانی ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی میزبان مقامات تجاری از کشور چین است، گفت: باید از توانمندی‌ها و توسعه اقتصادی بین ایران و چین بهره‌گیری کرد و در همین راستا از ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات بین دو کشور استفاده کرد.

حسن‌زاده اضافه کرد: چین با حجم 30 میلیارد دلار نخستین شریک تجاری ایران است که این حجم تجارت را می‌توانیم به 50 میلیارد دلار افزایش دهیم.

وی با اشاره به این که ایران شریک چین در خاورمیانه بوده است، گفت: اتاق ایران با سابقه 120 سال نقش سیاست‌گذاری و راهبردی در تجارت و بازرگانی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: در زمینه‌های مشترک آماده توسعه همکاری ایران و چین هستیم؛ اولویت برنامه‌های اتاق بازرگانی توسعه و تقویت مناسبات تجاری با چین است تا دو کشور بتوانند از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم