Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر بعدازظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از طرح جهش تولید در دیمزارهای استان اظهار داشت: ارتقای تولید و بهبود راندمان ازجمله اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها است و این طرح تاکنون در شش میلیون هکتار از گندمزارها اجرا شده است.

وی با بیان اینکه دو میلیون هکتار از مزارع جو کشور نیز تحت پوشش قرار گرفته است، افزود: محصولاتی نظیر جو، علوفه، دانه‌های روغنی و گندم در طرح جهش تولید در دیمزارها مورد حمایت و کاشت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجر ادامه داد: این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام راحل در مزارع ۱۵ استان کشور اجرا شد و سال آینده این طرح در ۲۲ استان گسترده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به وجود ۲۲ هزار هکتار دیمزار در مازندران، استفاده زا ارقام زودرس را در ارتقای عملکرد و تولید مهم دانست و گفت: تولید در دیمزارها سبب صرفه جویی ارزی یک میلیارد دلاری می‌شود.

کد خبر 5530608

منبع: مهر

کلیدواژه: دیمزار وزارت جهاد کشاورزی علیرضا مهاجر بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه زمین لرزه ویروس کرونا خراسان رضوی آمار کرونا مشهد زلزله جهرم شیراز اردبیل بیرجند طرح جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز گفت: در راستای تداوم اجرای برنامه کاشت ۶۰۰ هکتاری فضای سبز، ۵۰ هکتار از اراضی مجموعه عینالی تحت کاشت انواع گونه‌های گیاهی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، سیامک آسیایی صبح امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: با توجه به تداوم اجرای طرح‌های توسعه‌ای حوزه فضای سبز تبریز و برنامه‌ریزی برای توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز و نیز هماهنگی با سازمان عون بن علی و پارک طبیعت برای نهال کاری در محدوده ۵۰ هکتاری این مجموعه، اجرای عملیات تراس‌بندی، چاله‌کنی و بسترسازی برای کاشت انبوه نهال در این تفرجگاه تفریحی و گردشی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه گونه‌های مورد نیاز برای کاشت در محدوده ۵۰ هکتاری عون بن علی به تأیید کارگروه تعیین گونه‌های مقاوم سازمان رسیده است، افزود: کاشت درختان سرو نقره‌ای، کاج سیاه داغداغان، اقاقیا و سنجد در این محدوده انجام شده است.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: ایجاد و توسعه شبکه آب خام در این محدوده از عینالی برای تأمین منابع آبی مورد نیاز انجام گرفته است.

کد خبر 749974

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم